Zelfstandige rondleiding

De natuur verbindt en juist in deze tijd is het belangrijk om af en toe lekker naar buiten te gaan. Op natuurbegraafplaats Mepperdennen is het momenteel prachtig wandelen. De natuur ontwaakt en gebruikt al haar kracht om de lente aan te kondigen. Normaliter geven wij dan geregeld een rondleiding voor groepen. Helaas mogen wij dit op dit moment niet meer doen.

Rondleiding
Toch is het mogelijk om een zelfstandige rondleiding te volgen op Mepperdennen. Deze wandeling volgt vrijwel dezelfde route als onze reguliere rondleiding. De informatie die onze gidsen tijdens een reguliere rondleiding vertellen, hebben we voor u op papier gezet. Zo krijgt u een goed beeld van het natuurgebied en de mogelijkheden rondom natuurbegraven.

Vragen
Tijdens een reguliere rondleiding kunt u vragen stellen. Dat kan natuurlijk niet tijdens deze wandeling, maar u kunt uw vragen voor of na de wandeling wel stellen aan onze collega’s in het ontvangsthuis. Wij zijn hier 7 dagen per week aanwezig. We houden natuurlijk wel gepaste afstand. De rondleiding is op te halen bij het ontvangsthuis of te downloaden via deze link

Reserveren
Wanneer u een plekje wilt reserveren, adviseren wij u een afspraak in te plannen. We hanteren hierin wel richtlijnen met betrekking tot Corona. Neem gerust even contact op om deze richtlijnen te bespreken.

Geplaatst in Alle berichten