Graf bezoeken

Graf bezoeken

Het gebied waarin de natuurbegraafplaats ligt is van zonsopgang tot zonsondergang geopend. U mag altijd langskomen om op eigen gelegenheid een graf te bezoeken. Bent u slecht ter been? Maak dan van te voren een afspraak voor onze pendeldienst.

Mag ik bloemen op het graf leggen?

Het is de bedoeling dat een natuurgraf in verloop van tijd helemaal opgaat in de natuur. Daarom worden de meeste graven alleen de eerste jaren aangeduid met een boomschijf. Andere markeringen zijn niet toegestaan. Leg daarom geen stenen, knuffelbeertjes of andere voorwerpen op het graf. Ook geen bloemen. Bloemen zijn weliswaar een natuurproduct, maar blijven toch erg lang zichtbaar voordat ze helemaal zijn vergaan.

Pendeldienst voor mindervaliden

Vraagt de wandeling naar een graf te veel van u? Een van onze vrijwilligers brengt u er graag naartoe met onze elektrische wagen. Wel is het verstandig om ons van te voren te vertellen dat u langskomt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er een vrijwilliger voor u klaar staat. Vul daarom het formulier op deze pagina in of bel ons via 0591 230 020.

 

Nieuwsbrief Mepperdennen

Meld u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief 4 keer per jaar