Afscheidsceremonie

In het ontvangsthuis van de natuurbegraafplaats is ruimte voor een ceremonie met een kleine groep mensen. U kunt ook kiezen voor een bescheiden ceremonie in de open lucht. In overleg is veel mogelijk.

Kleinschalige ceremonie

Het maakt niets uit welke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond u heeft. Bij ons mag u de uitvaart helemaal naar eigen wens invullen, zolang respect voor de overledene en de natuur maar voorop staan. Van een samenzijn in stilte tot het gezamenlijk zingen van liederen; maar net wat past bij uw wensen. Wel is het goed te weten dat de natuurbegraafplaats geen ruimte heeft voor zeer grote groepen. Qua tijden kunt u rekening houden met anderhalf uur voor de plechtigheid en twee uur voor de condoleance. Een combinatie van beiden duurt vier uur. Natuurlijk verzorgen we naar wens koffie en thee, lunch of borrelhapjes.

Ceremonie ergens anders

Wel een graf op onze natuurbegraafplaats, maar de ceremonie ergens anders houden? Ook dat kan. Op natuurbegraafplaats Mepperdennen bent u vrij om de uitvaart naar eigen wens in te richten.