Route

Wij proberen het in deze bijzondere tijd toch mogelijk te maken om een rondleiding te kunnen maken op Mepperdennen.

De natuur verbindt en juist in deze tijd is het belangrijk om af en toe lekker naar buiten te gaan. Op Mepperdennen is het momenteel prachtig wandelen. De natuur ontwaakt en gebruikt al haar kracht om de lente aan te kondigen. Normaliter geven wij dan geregeld een rondleiding voor groepen. Helaas mogen wij dit op dit moment niet meer doen.

Zelfstandige Rondleiding
Toch is het mogelijk om een zelfstandige rondleiding te volgen op Mepperdennen. Deze wandeling volgt vrijwel dezelfde route als onze reguliere rondleiding. De informatie die onze medewerkers tijdens een reguliere rondleiding vertellen, hebben we voor u op papier gezet. Zo krijgt u een goed beeld van het natuurgebied en de mogelijkheden rondom natuurbegraven. U kunt de route hier downloaden Deze is op uw mobiele telefoon goed leesbaar. De rondleiding is ook bij het ontvangsthuis op te halen.

Vragen
Tijdens een reguliere rondleiding kunt u vragen stellen. Dat kan natuurlijk niet tijdens deze wandeling, maar u kunt uw vragen voor of na de wandeling wel stellen aan onze collega’s in het ontvangsthuis. Wij zijn hier 7 dagen per week aanwezig. We houden natuurlijk wel gepaste afstand. De rondleiding is op te halen bij het ontvangsthuis of te downloaden.

Persoonlijke Rondleiding
Het blijft in deze tijd gewoon mogelijk om een persoonlijke rondleiding te krijgen. We houden natuurlijk wel de benodigde 1,5 meter afstand in acht en we mogen helaas nog geen koffie/thee in het ontvangsthuis schenken, maar we kunnen u alsnog prima informeren over de mogelijkheden rondom natuurbegraven of het reserveren van een plekje.

Wilt u een persoonlijke rondleiding, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch op 0591-230020 of via de mail info@mepperdennen.org