Groepsrondleiding

De natuur verbindt en juist in deze tijd is het belangrijk om af en toe lekker naar buiten te gaan. Iedere tweede en vierde zondag van de maand geven wij rondleidingen op Natuurbegraafplaats Mepperdennen. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur de mogelijkheden op Mepperdennen.

Aanvang en duur
De rondleiding start om 11:00 uur op de parkeerplaats van de natuurbegraafplaats. De route gaat over een groot deel van de natuurbegraafplaats en is goed toegankelijk. We genieten van de intense stilte, het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers. Tijdens de wandeling en na afloop kunt u vragen stellen.

Data rondleidingen
Elke 2e en 4e zondag van de maand om 11:00 uur is er een groepsrondleiding. Wij hopen u op één van deze data te mogen verwelkomen. Vul in het formulier hieronder in welke datum u wilt deelnemen.

Aanmelden reguliere rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status