Groepsrondleiding

Vanaf oktober starten we met de groepsrondleiding op Natuurbegraafplaats Mepperdennen. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur de mogelijkheden op Mepperdennen.

Aanvang
De rondleiding start om 11 uur op de parkeerplaats van de natuurbegraafplaats. De route gaat over een groot deel van de natuurbegraafplaats en is goed toegankelijk. We genieten van de intense stilte, het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Einde
We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een warme kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Data rondleidingen 2020
De data voor 2020 zijn: 4 oktober, 1 november, 6 december. Wij hopen u op één van deze data te mogen verwelkomen. Vul in het formulier hieronder in welke datum u wilt deelnemen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

In verband met de regels rondom Corona, willen wij voor uw en onze gezondheid de groepsrondleiding met maximaal 10 personen laten plaats vinden. Om dit goed te kunnen borgen, is opgave voor deze rondleiding verplicht. 

Aanmelden reguliere rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status