Groepsrondleiding

De natuur verbindt en juist in deze tijd is het belangrijk om af en toe lekker naar buiten te gaan. Iedere tweede zondag van de maand geven wij rondleidingen op Natuurbegraafplaats Mepperdennen. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur de mogelijkheden op Mepperdennen.

Aanvang en duur
De rondleiding start om 11:00 uur op de parkeerplaats van de natuurbegraafplaats.  U kiest welk tijdstip u mee wilt. De route gaat over een groot deel van de natuurbegraafplaats en is goed toegankelijk. We genieten van de intense stilte, het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers. Tijdens de wandeling en na afloop kunt u vragen stellen.

Data rondleidingen
De data voor de komende maanden zijn 13 juni, 11 juli, 8 augustus, 12 september. Wij hopen u op één van deze data te mogen verwelkomen. Vul in het formulier hieronder in welke datum u wilt deelnemen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

In verband met de regels rondom Corona, is de groepgrootte maximaal 10 personen. Daarom is opgave voor deze rondleiding verplicht. 

Aanmelden reguliere rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status