5 september 2020Opening Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Programma Standhouders Aanmelden

Opening Mepperdennen

Natuurbegraafplaats Mepperdennen ligt vlakbij het plaatsje Meppen in een van de stilste gebieden van Drenthe. Een oase van rust. Wij zijn trots dat wij op zaterdag 5 september de natuurbegraafplaats officieel kunnen openen.

Op deze dag is er van alles te beleven op Natuurbegraafplaats Mepperdennen. Ontdek de natuur tijdens een van de rondleidingen, laat u inspireren op de informatiemarkt en maak kennis met onze medewerkers in het ontvangsthuis.

Programma
13:00 uur –  Start openingsdag
13:00 uur –  16:00 uur Informatiemarkt Groene Uitvaart
13:00 uur  – 16:00 uur Ieder half uur een rondleiding over de natuurbegraafplaats

Voor een overzicht verwijzen wij u naar de pagina Programma.

Standhouders
Op de informatiemarkt kunt u zich laten informeren en inspireren door verschillende organisaties. De informatiemarkt zal enerzijds in het teken staan van de groene uitvaart waarbij u naast het kennis maken met uitvaartverzorgers ook informatie kunt krijgen over ecologische kisten, manden en wades.

Ook staat de informatiemarkt in het teken van natuur. Diverse organisaties met een link tot de natuur zullen zich deze dag presenteren. Voor een overzicht verwijzen wij u naar de pagina Standhouders.

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het fijn om te weten dat u komt. Zo kunnen we ook in het verlengde van Corona een inschatting maken van de aantallen en onze maatregelen nemen. Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Aanmelding opening 5 september

MD_Officiele Opening 5 september
Contactverzoek Bron
Uw naam*
Aantal personen*
E-mail*
Naam evenement