Tarieven natuurbegraven

U kunt bij Mepperdennen op ieder moment een graf reserveren. De prijzen voor een graf op Natuurbegraafplaats Mepperdennen zijn in verhouding een stuk lager dan bij een traditionele begraafplaats. Dit komt onder andere doordat er geen kosten zijn voor het onderhoud van een graf of de verlenging van grafrechten. Ook krijgt u niet te maken met hoge kosten voor een grafmonument.

Graven

De kosten voor een graf op natuurbegraafplaats Mepperdennen zijn in verhouding vaak een stuk lager dan bij een traditionele begraafplaats. Dit heeft verschillende redenen. U hoeft geen duur grafmonument te plaatsen en er zijn geen kosten voor het onderhoud. U hoeft maar één keer te betalen en krijgt daarvoor een plek met eeuwigdurend grafrecht.

Kosten graf natuurbegraafplaats
Graf (1 persoon) € 3.750
Urngraf € 2.250
Dubbel urnengraf € 3.000

De graven liggen op ruime afstand van elkaar; niet in rijen, maar verspreid door het bos. Zo belasten we de natuur zo min mogelijk. Als u dat wilt, mag u een boomschijf op het graf leggen als gedenkteken.

Overige mogelijkheden Natuurbegraafplaats

Natuurbegraafplaats Mepperdennen heeft geen urnenveld of strooiveld. Wel kunt u as in een urn begraven of as direct in een graf uitstrooien. Wilt u meerdere plekken naast elkaar, bijvoorbeeld voor een familiegraf? We zoeken graag samen met u naar de beste oplossing.

Moment van betalen

U kunt vooraf een plek reserveren op de begraafplaats, ook voor in de verre toekomst. U krijgt een grafakte met waar het graf precies ligt. We sturen u de factuur en het eeuwigdurend grafrecht gaat in. Betalen in termijnen kan, bijvoorbeeld verspreid over tien jaar. Dit kunnen we bespreken tijdens het reserveren van het graf. De opbrengsten worden voor een groot deel gebruikt voor de zorg voor de natuur.

Tarieven begrafenis

Naast de kosten voor het graf zijn er eenmalige kosten op het moment van de begrafenis. Dit bedrag is voor het openen en sluiten van het graf, de administratie die bij een begrafenis hoort en de begeleiding door Mepperdennen. In het weekend betaalt u 50% meer.

Tarief begrafenis graf € 695
Begraaftarief begrafenis urngraf € 375

 

 

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.