Albert Kuipers vertelt over natuurbegraven

In het zuiden van Drenthe, nabij het plaatsje Meppen, ligt Natuurbegraafplaats Mepperdennen. Een oase van rust. Het jonge bos is volop in ontwikkeling en ligt op een van de stilste plekken van Nederland.

Albert Kuipers is al ruim 40 jaar uitvaartverzorger in Meppen en vertelt waarom mensen kiezen voor natuurbegraven op Natuurbegraafplaats Mepperdennen:

“ Hier heb je de vrije ruimte en lig je volop in de natuur. Je bepaalt nu je eigen plek voor later. Je betaalt eenmalig een bedrag en kiest een plek. Je hoeft niet te verlengen. Dat geeft rust. Daar komt niemand meer aan, het is eeuwigdurend. Dan is de hele cirkel weer rond”.

Bekijk hieronder het hele interview:

Iedere dag van het jaar bent u welkom om de natuurbegraafplaats te komen bezichtigen en te voelen wat deze plek en de stilte u brengen. Een vrijblijvend informatief gesprek of een rondleiding plannen? Of wellicht wilt u een plek voor uzelf of uw naaste reserveren. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of  0591 230 020

Contactformulier

Contactformulier
Naam*
E-mail*
Telefoon
Opmerking of vraag
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status

Een plek kiezen op Mepperdennen

Een wandeling door het gebied is de beste manier om de plek voor een laatste rustplaats uit te kiezen. Voor uzelf of uw dierbare.
Lees meer