Film: een plek op Mepperdennen kiezen

Annemieke en Wim vertellen in deze film waarom zij gekozen hebben voor een plek op Natuurbegraafplaats Mepperdennen.

“Je kan gewoon rond gaan lopen en zeggen, dát wordt mijn plekje. Dood hoort wel bij het leven. Anders zadel je anderen daar mee op,  die misschien helemaal niet weten hoe jij dat zou willen. Het is toch veel mooier om  in een normale ontspannen situatie waarbij er nog geen zorgen op dat gebied zijn om dat te bedenken.”

We hebben cliënten gevraagd om hun gevoelens rondom Natuurbegraafplaats Mepperdennen te delen in interviews. Dat heeft geleid tot prachtige promotiefilms die te zien zijn op TV Drenthe.

Daarin is echter maar zeer beperkt ruimte. Te weinig ruimte om hun verhaal recht te doen en daarom hebben we van ieder interview ook een langere versie gemaakt.

Bekijk de film van Albert

 

Bekijk de film van Ina

Verhalen kunnen inspireren en troost bieden. Mepperdennen biedt daarom de mogelijkheid om verhalen te delen. Omdat ze herkenning bieden en helpen een keus te maken.
Heeft u gekozen voor Mepperdennen en wilt u uw ervaring delen?  Misschien kunnen we u interviewen en uw verhaal een plek geven op onze website, in de  nieuwsbrief of op de sociale media. U kunt erop rekenen dat we heel zorgvuldig met uw informatie omgaan. We publiceren uw verhaal en eventuele foto’s alleen als u dat wilt.

 

Geplaatst in Cliënten aan het woord, Mepperdennen, Mepperdennen in de media