Een afspraak maken

Iedere dag van het jaar bent u van harte welkom op Mepperdennen. Het bos nodigt uit tot een fijne wandeling in de rust van de natuur. Tussen zonsopgang en zonsondergang kunt u hier wandelen en van de omgeving genieten.

Als u meer wilt weten over natuurbegraven op Mepperdennen, kunt u aan één van de reguliere rondleidingen deelnemen, maar u kunt ook een afspraak inplannen. We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag alles over Mepperdennen en natuurbegraven, eventueel in combinatie met een rondleiding over de begraafplaats. De persoonlijke rondleiding kan ook met onze elektrische wagen, zo krijgt u een goed beeld van de diverse gebieden op natuurbegraafplaats Mepperdennen.

Openingstijden informatiecentrum

Het ontvangsthuis is geopend ( met uitzondering van koningsdag, kerst en nieuwjaarsdag) op maandag t/m zondag van 9.00 tot 17.00 uur.

Informatief gesprek en rondleiding

Wilt u alle ruimte voor al uw vragen over natuurbegraven? Of wilt u graag de natuurbegraafplaats bezoeken? Maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.U bent tevens van harte welkom om deel te nemen aan onze groepsrondleiding. Deze worden regelmatig georganiseerd.

Afspraak maken

Afspraak maken
Naam*
Telefoonnummer*
Locatie
Contactverzoek Bron
Contactverzoek Status