Wandeling met koffie to go met lekkers

Datum: vrijdag 25 juni 2021 - 12:00 tot 16:00

Rondom natuurbegraafplaats Mepperdennen liggen een aantal prachtige natuurgebieden.  Op deze pagina vindt u een drietal wandelroutes die starten bij het ontvangsthuis op de natuurbegraafplaats. U kunt kiezen uit verschillende afstanden, zo is er een wandeling voor iedereen.

25, 26 en 27 juni : wandelen met koffie to-go en wat lekkers

De routes starten bij het ontvangsthuis. U kunt kiezen uit drie verschillende routes met verschillende afstanden. Deze liggen geprint voor u klaar in het ontvangsthuis. Het hele weekend kunt u tussen 12:00 en 16:00 uur kosteloos een heerlijk kopje koffie of thee  to-go en wat lekkers voor onderweg halen.

Verschillende routes

Wandelroute Mepperdennen – 2,3 km
Deze korte wandeling over de natuurbegraafplaats.  U kunt de wandeling als luisterwandeling of met een geprinte versie lopen.

Rondje Mepperdennen en de Palms – 4,9 km
Op deze wandeling van ongeveer een uur komt u over de natuurbegraafplaats en het aansluitende natuurgebied De Palms. Hier vindt u prachtige jeneverbesstruwelen en vergezichten van heidevelden.

Mepperdennen, de Palms en het Meeuwenveen – 6.9 km
Deze wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en leidt u langs mooie oude boerderijen, bossen, vennen en jeneverbesstruwelen.

Alle routes zijn uitgeprint verkrijgbaar bij het ontvangsthuis. We zijn dagelijks geopend tussen 9:00 en 17:00 uur. Uiteraard kunt u hier ook gebruik maken van het toilet.