Rondleiding zondag 1 november

Datum: zondag 01 november 2020 - 11:00 uur of 14:00 uur

Op zondag 1 november is er een rondleiding over de natuurbegraafplaats. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur de mogelijkheden op Mepperdennen.

 

Aanvang
De rondleiding start om 11 uur op de parkeerplaats van de natuurbegraafplaats.  De route gaat over een groot deel van de natuurbegraafplaats en is goed toegankelijk. We genieten van de intense stilte, het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Indien de eerste rondleiding een maximaal aantal deelnemers heeft bereikt, kunt u zich opgeven voor de rondleiding van 14:00 uur.

Einde
We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een warme kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

De andere groepsrondleidingen vinden meestal plaats op zondagen. De data voor 2020 zijn: 1 november, 6 december. Wij hopen u op één van deze data te mogen verwelkomen.

Aanmelden reguliere rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status